Τελέστηκε σήμερα το εθνικό μνημόσυνο του ήρωα του 1964 και αγωνιστή της ΕΟΚΑ Δημητράκη Παπαμιλιτάδους, στην Αργάκα.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΕΛΑΜ στην Πάφο, Δημήτρης Παπαμήτρης, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του ήρωα εκ μέρους του προέδρου του ΕΛΑΜ, τόνισε ότι ο Δημητράκης Παπαμιλτιάδους, έζησε μέχρι τα 33 του χρόνια, μια ζωή γεμάτη αγώνες για την πίστη και τα ιδανικά του Κυπριακού Ελληνισμού.
Αγωνίστηκε στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. και έχασε την ζωή του το 1964 από τουρκικό βόλι, προασπιζόμενος την Κυπριακή Δημοκρατία από την τουρκοανταρσία, είπε.
Τιμούμε τους ήρωες, έχοντας χρέος την καλλιέργεια εθνικής συνείδησης και δίδοντας το μήνυμα ότι, ο αγώνας συνεχίζεται, κατέληξε ο κ. Παπαδημήτρης.



