15/09/2026
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάφος FC: Πάει για τουλάχιστον δύο στόπερ!

Τα νέα όσον αφορά στην παραμονή του Ζβόνιμιρ Σάρλια στην Πάφος FC δεν είναι ενθαρρυντικά, καθώς σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, δεν υπάρχει κατάληξη και άρα, ένα τέτοιο ενδεχόμενο απομακρύνεται.

Την ίδια ώρα, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Νταβίδ Γκολντάρ στην παφιακή ομάδα, η οποία εδώ και μέρες του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και αναμένει την απάντησή του. Υπενθυμίζουμε, έληξε και ο δανεισμός του Μεχντί Μπούκαμιρ, ο οποίος επέστρεψε στη Σαρλερουά.

Τη δεδομένη στιγμή στο υφιστάμενο ρόστερ των γαλάζιων υπάρχει ένας μόνο κεντρικός αμυντικός, ο Ντέρικ Λουκάσεν. Ανεξάρτητα, λοιπόν, από την έκβαση της υπόθεσης του Γκολντάρ, όλα δείχνουν πως η Πάφος FC θα κινηθεί για την απόκτηση δύο στόπερ, έτσι ώστε να αντικαταστήσει όσους αποχώρησαν. Απ’ εκεί και πέρα, εφόσον ο Ισπανός έμπειρος αμυντικός απαντήσει αρνητικά, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμα.

Δεδομένη είναι επίσης η πρόθεση για απόκτηση αριστερού μπακ, καθώς ο Τζόναθαν Σίλβα αποχώρησε και δημοσιεύματα στην Αργεντινή τον παρουσιάζουν προ των πυλών της Εστουδιάντες. Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις για παραμονή του Ζάζα, ενώ όσον αφορά τον αντί-Ζάιρο γίνεται προσπάθεια για εξεύρεση του εκλεκτού.