15/10/2026
ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δωροκουπόνια σε 180 μαθητές από τον Δήμο Ιεροκηπίας

Ο Δήμος Ιεροκηπίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και της έμπρακτης στήριξης των ευάλωτων οικογενειών της δημαρχούμενης περιοχής, παρέδωσε κουπόνια για αγορά ρουχισμού σε 180 παιδιά που φοιτούν σε εννέα εκπαιδευτήρια του Δήμου, στις περιοχές Γεροσκήπου, Κονιών και Τίμης.

Η παράδοση των κουπονιών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο Ιεροκηπίας, από τον Δήμαρχο Νίκο Παλιό και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Κοινωνικής Συνοχής και Προστασίας του Πολίτη Γιώργο Λεωνίδα, προς τους Διευθυντές ή εκπροσώπους των σχολικών μονάδων.

Ο Δήμος Ιεροκηπίας με ανακοίνωση του εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Famous Sports για την κοινωνική τoυ ευαισθησία και τη σημαντική συμβολή του στη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους. Τονίζει επίσης ότι θα συνεχίσει να φροντίζει τις αδύναμες ομάδες που έχει στους κόλπους του και να στηρίζει τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.