16/10/2026
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ

Αιμοδοσία σήμερα στην Έμπα, εις μνήμη Λούκα Σιελουβάρη

Η οικογένεια και οι φίλοι του Λούκα Σιελουβάρη διοργανώνουν σήμερα εθελοντική αιμοδοσία στην Έμπα για να τιμηθεί η μνήμη του συμπολίτη μας και να βοηθηθούν οι συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη.

​Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Έμπας. Θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. και θα διαρκέσει έως τις 12:00 μ.μ., αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μνημοσύνου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα.

​Σε μια εποχή που οι ανάγκες για αίμα παραμένουν σταθερά υψηλές, η συμμετοχή όλων είναι πολύτιμη. Αφιερώνοντας μόλις λίγα λεπτά από τον χρόνο μας, μπορούμε να χαρίσουμε ζωή και να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου μέσα από την πιο αγνή μορφή εθελοντισμού, τονίζεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών